Gogosari cu conopida si struguri

de amalia01 in Muraturi, 18 Ian 2013 | 9996 vizualizari

 

O RETETA VECHE, IMBOGATITA.

 

INGREDIENTE

  • - 4 kg gogosari rosii
  • - 1 conopida de cca 500 g
  • - 500 g struguri
  • - 2 fire de hrean
  • - Foi de dafin (15 foi)
  • - Piper boabe (un plic de 20 g)
  • - Sare (10 linguri)
  • - Zahar (20 de linguri)
  • - Otet (500 ml)
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu conopida si struguri:

Gogosarii se spala si se curate de cotor

Conopida se desface buchetele si se spala

Strugurii se desprind de pe ciorchine

Se umplu gogosarii cu conopida sau struguri si se aseaza in borcane alternativ

Printre gogosari se aseaza feliute de hrean

Se umplu borcanele cu apa apoi se golesc si se adauga sarea, zaharul,piperul,foile de dafin si otetul si se da in clocot

Se toarna apa peste gogosari si se lasa pana a doua zi cand se completeaza cu apa ramasa si se pune capacul sau se leaga cu celofan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu conopida si struguri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

adry88 1

19.01.2013, 13:14

foarte buni

Lau 1

19.01.2013, 20:03

nuky 1

05.10.2013, 13:39

Toata lumea lauda reteta,dar ma intreb cine a pregatit-o sa spuna cum i-a stat etc.In reteta ai scris apa,oare se pune apa si cata?vrei sa te uiti si sa vezi ca ai scris?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza rosie, morcovi si telina